Реконструкція!


Сайт на реконструкції,
перейти на розширену версію сайту

Кошик

0 Товари - 0.00 грн.
До кошика

Пошук товарів


Розширений пошук

Види продукції

ТОП ПРОДАЖІВ

Олія «Амаранта» (Oleum Amaránthus) (30мл)

Олія «Амаранта» (Oleum  Amaránthus) (30мл)
zoom Збільшити зображення

Форма випуску:  олія.
Склад: олійний екстракт з насіння амаранту.
Значення для організму
Амарант вважається ідеальним продуктом XXI століття. Він унікальний, починаючи від хімічного складу до його виражених цілющих властивостей. За змістом протеїнів прирівнюється до ідеального білку, по збалансованості амінокислотного складу дорівнює білку жіночого молока. Крім цього, в складі амаранту містяться незамінна амінокислота лізин, поліненасичені жирні кислоти, не менш важливий для організму - серотонін, пігменти, холін, стероїди, вітаміни, в тому числі вітамін D, рідкісна форма вітаміну Е (токотриенол), каротиноїди, сквален, мінеральні речовини.
Олія амаранту, отримана методом низькотемпературної екстракції, зберігає всі цілющі речовини цього красивого й корисного рослини.
Унікальний склад визначає найширший спектр застосування олії амаранту. Підсумовуючи вітчизняний і зарубіжний досвід, можна з упевненістю сказати, що це цінна олія є потужним засобом оздоровлення, лікування та профілактики захворювань, здатна відновити захисні сили організму і нормалізувати всі життєво важливі процеси.
Ефективність лікувальної дії амарантової олії забезпечує наявність в неї сквалену. Зміст його в амарант (до 8%) перевершує показники сквалена в печінці глибоководної акули (1-1,5%).
Сквален, природний ациклический тритерпен з шістьма подвійними ненасиченими зв'язками, за результатами медичних досліджень, визнаний найважливішим біологічно активною речовиною, що виконує роль регулятора обміну ліпідів і стероїдів. Він запобігає процесам перекисного окислення ліпідів, здатний активувати місцевий імунітет і протипухлинну захист. У амарант сквален виконує роль найсильнішого антиоксиданту і є попередником цілого ряду стероїдних гормонів. Олію з таким високим вмістом сквалену, рекомендують застосовувати при атеросклерозі, ішемічній хворобі серця, для зниження рівня холестерину, поліпшення стану коронарних артерій, попередження серцево-судинних захворювань.
Дані клінічних спостережень стверджують, що при включенні в раціон харчування олії амаранту у хворих на цукровий діабет поліпшувалися параметри концентрації загального холестерину, тригліцеридів в крові, а також ступінь гіперглікемії (достовірно знижувався рівень цукру). Олія нормалізує показники гуморального ланки імунітету і неспецифічних факторів захисту, що дуже важливо при захворюванні на цукровий діабет.
У гінекології амарантова олія використовується для корекції гормонального фону, поліпшення функції репродуктивної системи, при безплідді. Вітамін Е ( «дарує дітонародження»), який в амаранті знаходиться в більш активній токотріенольной формі, спільно зі стероїдними гормонами покращують метаболічні процеси, беруть участь в процесах сперматогенезу, ембріонального розвитку, підтримки гормонального балансу жіночого і чоловічого організму, стимулюють грануляцію і епітелізацію тканин. За рахунок сквалена і вітаміну Е, олія амаранту надає потужну протипухлинну, противірусну дію, проявляє активність відносно вірусу герпесу.
У широкий спектр застосування олії входять офтальмологічні патології. Воно служить хорошим засобом профілактики катаракти, макулодистрофії, діабетичної ретинопатії, для підвищення гостроти зору. Це пов'язано з вмістом в насінні амаранту вітаміну Е, каротиноїдів і магнію.
Регулярне вживання амарантової олії сприяє виробленню гормону серотоніну ( «гормону щастя»), профілактиці старечого недоумства, служить хорошою підмогою при зниженні концентрації уваги, погану пам'ять.
За протизапальною дією олія амаранту дорівнює обліпихової, її противиразковий ефект і швидший процес загоєння ерозій і виразок, пов'язують з впливом олії на механізми активізації епідермального фактора росту.
Олія амаранту добре поєднується з будь-яким медикаментозним лікуванням, ліквідує побічні явища після застосування медикаментів.
У косметології олія амаранту поширений інгредієнт різних косметичних засобів. Висока ранозагоювальна здатність, активізація вироблення власного колагену, антиоксидантні можливості олії визначають широкий спектр використання її для захисту, харчування шкіри і поліпшення кольору обличчя. Олія підходить для комплексного догляду за сухою, чутливою шкірою, для попередження акне, відновлення пружності та еластичності «зрілої» шкіри, усунення мімічних та вікових зморшок.
Завдяки високій харчовій цінності амарантова олія по праву займає гідне місце в раціоні харчування людей похилого віку, дітей, вагітних і годуючих грудьми жінок. Приємний аромат, ніжний горіховий смак відмінно підходить для заправки овочевих салатів, каш, страв з квасолі, сої, гороху, прекрасно поєднується з іншими рослинними оліями.

 Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб, додаткове джерело есенціальних поліненасичених жирних кислот, жиророзчинних вітамінів, антиоксидантів, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- захворювання серцево-судинної системи (гіпертонія, атеросклероз, стенокардія, ішемічна хвороба серця, варикозне розширення вен, міокардит, ангіопатія);
- профілактика судинних порушень (інсультів, інфарктів, тромбоутворення);
- інфекційні, вірусні та грибкові захворювання;
- вірусні інфекції, в тому числі герпес;
- захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка шлунка і 12палої кишки, гастродуоденіт, ентероколіт, коліт);
- жировий гепатоз, алкогольний, вірусний гепатит, холецистит, холецистохолангит;
- панкреатит;
- гінекологічні захворювання в комплексному лікуванні: ерозія шийки матки, кісти яєчників, запалення придатків (аднексит), міоми, ендометрит, безплідність;
- передменструальний;
- клімактеричний синдром;
- простатит, порушення еректильної функції, чоловіче безпліддя, імпотенція;
- хвороба Альцгеймера;
- нервові перевантаження, стреси;
- зниження пам'яті, розумових здібностей;
- катаракта, макулодистрофії, діабетична ретинопатія;
- цукровий діабет, ожиріння;
- алергічні захворювання;
- остеопороз, артроз, остеохондроз в комплексному лікуванні;
- онкологічні захворювання в комплексному лікуванні;
- для профілактики передчасного старіння;
Зовнішнє застосування:
- в косметології: суха, в'яне, проблемна шкіра; ранні зморшки, веснянки, купероз;
- для зняття макіяжу;
- в гінекології: ерозія шийки матки, кольпіт.

Спосіб застосування та дози
За 15 крапель тричі на день з 0,5 чайної ложки меду або на хліб, за 30 хвилин до прийому їжі.
Лікувально-профілактичний курс 10-30 днів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря

*Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці.
Ціна: 39.00 грн.
Кількість: 

Усі матеріали є власністю greenset.com.ua. Будь-яке копіювання заборонено без дозволу власника.