Кошик

0 Товари - 0.00 грн.
До кошика

Пошук товарів


Розширений пошук

Види продукції

ТОП ПРОДАЖІВ

Олія« Томатин» (Tomato seed oil) (30мл)

Олія« Томатин» (Tomato seed oil) (30мл)
zoom Збільшити зображення

Форма випуску: олія.
Склад: олійний екстракт з насіння і вичавок томата.
Значення для організму
Зберігаючи всі переваги томатів, як харчового продукту, олія з вичавок і насіння має унікальні лікувальні властивості і займає почесне місце серед рослинних олій функціонального призначення.
Гарний червонуватий відтінок, м'який перцевий присмак і багатющий хімічний склад визначають затребуваність олії в раціоні харчування сучасної людини. Олія багата на фосфоліпіди, сквален, стероли, брассікастерол, кампестерол, сітостерол, авенастерол, токофероли (α, β, γ, δ-токофероли), каротиноїди, каротин, в тому числі до 86% лікопіну. Лікопін - головне достоїнство олії. Як потужний антиоксидант, уповільнює процеси старіння, блокує руйнівну дію вільних радикалів, захищає від новоутворень. Завдяки лікопіну, стимулюється синтез білка колагену, захист від ультрафіолету. За рахунок високого вмісту лікопіну олія з насіння і вичавок перешкоджає розвитку вікових дегенеративних процесів, в тому числі в сітківці ока, є хорошим захистом і профілактикою серцево-судинних захворювань, катаракти, остеопорозу, цукрового діабету, безпліддя, знижує ризик розвитку раку молочної залози, яєчників , підшлункової та передміхурової залози, шлунка.
У олії широкий спектр насичених, мононенасичених, поліненасичених (Омега-3 і Омега-6) жирних кислот, які проявляють лікувальні властивості. Вони беруть участь в синтезі структурних компонентів клітинних мембран, підвищують їх стійкість до пошкоджень факторами, прискорюють метаболізм холестерину в печінці, нормалізують тонус судин, підвищують еластичність і знижують проникність судинної стінки, попереджають тромбози.
Олія томата, як джерело жиророзчинних вітамінів і фітостеролів, бере участь в процесах нормалізації гормонального фону. Вона знижує рівень холестерину і тригліцеридів у крові, перешкоджає розвитку атеросклерозу, нормалізує ліпідний обмін, сприяє позитивній динаміці і поліпшенню якості життя при серцево-судинних захворюваннях, в тому числі атеросклероз коронарних судин і судин головного мозку, при гіпертонічній хворобі, ішемічній хворобі серця, варикозному розширенні вен, тромбофлебіті.
Концентрація активних речовин в олії, благотворно впливає на функцію передміхурової залози, покращує засвоєння білків, підвищує антиоксидантний захист організму.
У олії з насіння і вичавок томата хороша переносимість і додатковий список лікувальних властивостей. Вона має сечогінну, кровоочисну, імуномодулюючу, гіпоглікемічну дію, стимулює функцію травлення, покращуючи переварюють процеси в шлунку і кишечнику.
За рахунок токоферолов, каротиноїдів і сквалена олія знайшла своє застосування в косметиці та дерматології. Вона позитивно впливає на стан шкіри обличчя. Вміст ліпідів, сквалена і лікопіну в олії визначає важливу роль в профілактиці шкірних захворювань, знижує ризик ультрафіолетових пошкоджень шкіри. Олія томата відновлює і регенерує зрілу, в'янучу, живить суху і жирну шкіру, є ідеальним засобом догляду для втомленою шкіри, достовірно омолоджує і розгладжує зморшки.
Для застосування в раціоні харчування олія томата, маючи гострий перцевий запах з пряним відтінком і легким присмаком гостроти, буде додатковою ноткою поліпшення смаку каш, холодних страв, смаженого і відвареної картоплі, випічки, овочевих салатів, м'ясних і рибних страв.
Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб, джерело поліненасичених жирних кислот, лікопіну, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- серцево-судинні захворювання (ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба, атеросклероз, варикозне розширення вен, тромбофлебіт) в комплексної терапії;
- порушення вуглеводного, ліпідного, білкового обміну;
- імунодефіцитні стани;
- порушення периферичного кровообігу;
- вікові судинні порушення, погіршення пам'яті;
- синдром хронічної втоми;
- ожиріння;
- відновлення і реабілітація після травм, інсультів;
- в дерматології і косметиці;
Зовнішнє застосування: псоріаз, екзема, зріла, старіюча, суха, пошкоджена сонцем шкіра; жирна шкіра; як сонцезахисний засіб.

Спосіб застосування та дози
За 15 крапель тричі на день з 0,5 чайної ложки меду або на хліб, за 30 хвилин до прийому їжі.
Лікувально-профілактичний курс 10-30 днів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря

*Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці.
Ціна: 42.00 грн.
Кількість: 

Усі матеріали є власністю greenset.com.ua. Будь-яке копіювання заборонено без дозволу власника.